◊  GYORS KISZÁLLÍTÁS  ◊ KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁSI DÍJAK ◊

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/5-830-601

Vagy írjon nekünk ITT

Hélium palack 20 lufi felfújásához
Hélium palack 20 lufi felfújásához
8 500 Ft

Hélium palack 20 lufi felfújásához

A palack térfogata: 5 liter

A palack méretei: 24,5 x 43 x 25 cm

Tömege: 1,68 kg

A hélium palack egyszeri használatra való, nem lehetséges újra megtölteni

Szállítási és fizetési információk ITT

Szállítási idő
4 munkanap
Raktárkészlet
Külső raktáron
8 500 Ft
Részletek
Ez a hélium palack 6,8 LITER gázt tartalmaz, mellyel 30 darab, 22,5 cm átmérőjű lufit fel tud fújni. A klasszikus latex lufi a héliummal történő felfújást követően 1 - 4 óráig képes repülni, a fólia lufik kb. 7 napig. A zselé segítségével a latex lufik több, mint 6 órán át is képesek a levegőben maradni. Általában az Air Swimmers léggömbök megközelítőleg 30 napig képesek a levegőben repülni, azonban az ebben a palackban levő hélium a léggömbök repülésének köszönhető örömét néhány hónappal hosszabítja meg. A hélium ezen csomagolása az utántöltéshez 3 - 6 hónapig is kitart.

Ez a léggömb hélium a levegőben és a földön is sok szórakozást tartogat az Ön számára. A hélium színtelen, nem éghető, szagtalan és ízetlen gáz, mely az egészségre és a környezetre teljesen ártalmatlan. Segítségével léggömböket fújhat fel vagy megváltoztathatja hangszínét.

Ez a palackozott hélium praktikus és egyszerűen hordozható. A palack egyszer használatos, nem visszaváltható, de újrahasznosítható. A megmaradt hélium könnyen raktározható és a későbbi felhasználásig eltehető.